De knoop is doorgehakt.

door | jul 5, 2020 | Blog | 0 Reacties

Tijdje terug had ik het over knopen. Dat sommige knopen steeds strakker kunnen gaan zitten en je enkel ruimte kan creëren door de knoop door te hakken.

Een van die knopen die ik doorhakte, was om een grafisch vormgever in de hand te nemen. Het eerste gesprek was al zo leuk dat ik gelijk de opdracht gaf en niet na hoefde te denken om eerst nog een offerte af te wachten. Zo ben ik, als het goed voelt, meteen doorpakken. Zo ging Sabine voor mij aan de slag.

Afgelopen week mocht ik, eindelijk, 2 concepten ontvangen. Ik ben beetje ongeduldig aangelegd, maar dat was het niet alleen, ik was gewoon zó ontzettend nieuwsgierig. Ik werd gelijk blij! Wat een leuke en mooie ontwerpen. Ja, ik voel het. Ik snap wat het uitstraalt.

Ik laat het nog even op me inwerken en hoop dan zo spoedig mogelijk het nieuwe logo van Confetti Coaching te laten zien! Het lijkt een kleine stap, maar hij is o zo groot, omdat ik hiermee mijn nieuwe huisstijl bepaal!

Ik kan niet wachten!!! Ben blij!

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *