De voordeur

door | aug 31, 2020 | Blog | 0 Reacties

Achter iedere voordeur leeft iedereen in zijn eigen wereld. Achter iedere voordeur gaat een verhaal schuil. Achter sommige voordeuren is hulp nodig. En achter een aantal van die voordeuren mag ik hulp bieden.

Ja, ik kom bij je thuis. Ik heb geen eigen praktijkruimte, maar kom dus aan huis. Gewoon in je eigen vertrouwde omgeving gaan we aan de slag met elkaar. Gaan we kijken hoe jullie weer samen hand in hand ieders eigen pad kunnen bewandelen. Wat heb je nodig? En wat juist niet?

Hierbij gebruik ik verschillende materialen. Voor de kinderen gebruik ik vaak de smileys of het weerbericht om emoties te kunnen verwoorden.
Met ouders kan ik een systeemopstelling doen waarbij de playmobil van pas komt.
Bollen met de kleine nopjes worden gebruikt om op te zitten, of ik zet er een parcours mee uit om tussendoor lekker te kunnen bewegen.
De kleurenmemory is ook favoriet. Tijdens het spelen van het spel je chakra voeden met de juiste kleur.

En natuurlijk mag de confetti ook niet ontbreken!

Kun je mijn hulp gebruiken én zie je het wel zitten dat ik bij je thuis kom, neem dan contact met me op. De kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. In de maand september heb ik ruimte voor 1 kennismakingsSESSIE per week. Interesse? Laat het me weten!

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *