Eindelijk!!!

door | jun 20, 2020 | Blog | 0 Reacties

Ik sta in de keuken en vul de waterkoker met water en zet deze aan. Pak de grootste mok die ik kan vinden. Kijk even in de kast of er toevallig niet nog een lekker koekje ligt. Die ligt er. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. “Heerlijk!”denk ik.

De waterkoker slaat af. Ik vul mijn grootste mok met heet water en voel de lach op mijn gezicht groter worden. Ja dit gaat ‘m worden! Eindelijk denk ik even tijd voor mezelf te hebben. Gewoon echt voor mezelf. Niet voor mijn vriend, niet voor dochterlief, maar echt voor mezelf.

Met een boek ga ik in de bank zitten. Ben pas begonnen in deel 1 van de Zussen-serie. Fijn zo’n momentje voor mezelf. Ik voel hoe mijn billen in de bank zakken en mijn rug de rugleuning raakt. De ontspanning kruipt langzaam vanuit mijn tenen naar boven. Ik slaak een zucht. Eindelijk zit ik even… Ik pak het boek en begin te lezen. In alle rust. Ik kijk even op. Hoor ik echt niets? Nee, het is echt stil. Lees nog een bladzijde. En nog een. Het is echt een goed boek.

Maar dan…. Mama!!! Mama!!! Mamaaaa!!! Ik schrik wakker. Het is 5.50 uur in de ochtend. Dochterlief is klaarwakker en staat in haar verlichte kamer. Slaapdronken loop ik op haar af. “Kijk mama, mijn tand is eruit!” Eerlijk is braaf als ik zeg dat ik bij deze tweede tand, iets minder enthousiast reageerde. Niet dat ik niet blij was voor haar, maar eerder vanwege het tijdstip en het feit dat ik bruut uit mijn slaap gewekt werd.

De dag is begonnen. Mijn voelsprieten staan weer ‘aan’. Voel gelijk de druk in mijn hoofd toenemen. Wat verlang ik weer terug naar dat ‘moment voor mezelf’. Hoeveel ik ook van mijn dochter houd, het is zo fijn om regelmatig een moment voor mezelf te pakken. Met dromen zoals deze, realiseer ik me dat maar al te goed, wat maakt dat ik daar ook echt tijd voor moet nemen.

Ken je dat gevoel ook dat je altijd maar bezig bent voor anderen te zorgen? Je voelsprieten ‘aan’ gaan, zodra je je ogen opendoet? Je eigenlijk geen rust in je hoofd en je lijf voelt? Je verdrinkt in alles wat je nog te doen hebt? Hoe zou het zijn als je een moment voor jezelf pakt? Maar dan ook écht voor jezelf? Dat je je volledig ontspannen voelt? Rust in je hoofd en lijf ervaart? Hoe zou je dat vinden?

Pak dat moment en neem contact me op. Ik beloof je dat je je na de behandeling als herboren voelt. Volledig ontspannen. Rust. Wie wil dat nu niet? Ik hoor graag van je en dan plannen we een afspraak in.

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *