energetische behandelingen

Het riviertje dat stroomt

Je kent het wel een rivier dat door het landschap kronkelt. Er zijn verschillende soorten rivieren: een rustig kabbelende rivier, een rivier met kleine stroomversnellingen, een rivier waar water doorheen buldert of soms een rivier die buiten zijn oevers treedt.
Iedere rivier is in zijn allereerste begin rustig, zonder obstakels. Maar dan… dan valt er bijvoorbeeld een tak in de rivier. Deze kan worden meegenomen door het water, maar kan ook blijven steken. Het water in deze rivier moet zich aanpassen. Dan valt er nog een tak in het water en nog een… De rivier is geen stroompje meer dat vloeiend stroomt.

Zo is het ook met ons lichaam. Door ons lichaam stromen ook allerlei riviertjes. Door gebeurtenissen van buitenaf kunnen in deze riviertjes obstakels ontstaan, blokkades. De energie (het water) stroomt niet vloeiend meer. Zijn weg wordt belemmerd. Uiteindelijk komt de energie wel daar waar het zijn moet, maar met veel moeite.

Het mooiste is natuurlijk als alles verloopt zonder blokkades. Door te werken met ‘energie’, mijn toverhanden, kan ik zorgen dat de riviertjes in het lichaam weer vloeiend gaan stromen. Dan neem ik de blokkades weg.
Ook werk ik met energie op chakra-niveau. Een chakra is eigenlijk een soort knooppunt.

Er zijn 7 chakra’s waar ik mee werk:

Basischakra

Miltchakra

Zonnevlecht (gevoelscentrum)

Hartchakra

Keelchakra

Voorhoofdchakra

Kruinchakra

Ieder chakra heeft zijn eigen kleur. Deze kleuren worden tijdens de sessies gebruikt. Afhankelijk van de hulpvraag wordt er een bepaalde kleur of worden er bepaalde kleuren gebruikt. De kinderen van 3-5 jaar worden spelenderwijs met deze kleuren in contact gebracht.

Dus heeft je kind bijvoorbeeld last van:

Faalangst

Onzekerheid

KNO-gebied

Luchtwegen

Neem dan contact op met Confetti Coaching. Ik beloof dat iedere sessie eindigt in een feestje!