Goed initiatief!

door | okt 26, 2020 | Blog | 0 Reacties

Hier gaat mijn hart sneller van kloppen. Ze zouden dit op iedere school, basis- en voortgezet, moeten doen. Iedere week een uurtje yoga/ meditatie/ mindfulness.

Kinderen leren op deze manier goed naar zichzelf te kijken en te luisteren naar hun lichaam. Iedereen heeft een plekje in het lichaam waar je jezelf veilig voelt. Dat plekje kan voor iedereen verschillend zijn.

Hoe fijn is het als je al op jonge leeftijd weet waar dat plekje zit. Dat plekje waar je naar toe kan gaan als je even stil wilt zijn, even met jezelf wilt zijn of waar je naar toe kan gaan als je het even niet meer weet.

Tijdens dat uurtje is rekenen niet belangrijk, is taal niet belangrijk. In dat uurtje maakt het niet uit wat je later wilt worden als je groot ben. Nee, in dat uurtje is iedere leerling belangrijk. De leerling leert luisteren naar zichzelf, ontdekt dat plekje in het lichaam waar het zich veilig voelt. Het plekje waar je naar toe kan als je je verdrietig voelt, of als iemand boos is op je.

Ik kan daar bij helpen. Als Mindfulnesstrainer voor Kids ga met de leerlingen in dat uurtje per week mediteren, mindfulnessoefeningen doen. Het zal de kinderen een hoop goed doen. En niet alleen individueel. Ook de groepsdynamiek zal verbeteren.

Neem vrijblijvend contact met me op. Dan kan ik luisteren naar jullie wensen en dan mijn visie geven. Dit eerste gesprek is natuurlijk altijd gratis.

Laten we samen ervoor zorgen dat de kinderen een mooie toekomst tegemoet gaan met alle rust en vertrouwen in zichzelf!https://yoga-international.nu/…/friese-schoolkinderen…

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *