Hieper de pieper de piep… Hoera!!!

door | nov 8, 2021 | Blog | 0 Reacties

Eindelijk is het zover! Mijn vernieuwde website staat online! En ik ben er heel erg blij mee. Ik ben er trots op ook.

Trots dat ik naar mijn gevoel geluisterd heb en afscheid genomen heb van de 3-5 jarigen. Zij blijven altijd een speciaal plekje houden, natuurlijk, ik voelde alleen aan alles dat ik een andere stap mocht zetten.

Mijn gevoel, het gevoel van iets missen en niet kunnen duiden wat… Zo begon het ook toen dochterlief geboren werd. Nu ruim 6,5 jaar geleden. Ik was moeder, ineens. Geen bevalling van de nodige aantal uren, nee het was maar een, voor mij, korte inleiding naar de plotselinge geboorte van dochterlief. Ik moest namelijk een spoed-keizersnede ondergaan.

En daarmee begon mijn zoektocht. De cirkel was niet rond. Van alles heb ik eraan gedaan om die cirkel rond te krijgen. Onbewust. Tot ik erachter kwam wat het was dat ik niet voelde en dus ook miste. Het (onzichtbare) lijntje was doorgeknipt en ik wilde maar wat graag dat dat hersteld zou worden. Zodat ik weer kon lezen en schrijven met mijn dochter, net zoals toen ze in de buik zat. Middels verschillende manieren werd de band hechter: babymassage, ergonomisch dragen, knuffelen (heel veel knuffelen) en huid-op-huid-contact. Ook contact maken met mijn gevoel, met mijn lichaam zorgde ervoor dat ik weer in balans kwam.

Die zoektocht die ik ondergaan heb, wil ik jou als moeder besparen. Inmiddels weet ik wat wel en wat niet werkt. Weet ik hoe ik contact kan maken met mijn dochter en wat zij nodig heeft. Haar start is bepalend geweest voor het meisje dat ze nu is met haar mooie en minder mooie kanten. (Ja, ook die heeft ze.)

Bij de geboorte van een vernieuwde website hoort ook een cadeau. Dus: Wil jij weten wat jij kan doen voor jouw kind? Dan heb ik iets moois voor je.

In de geboorte van je kind zit heel veel informatie verborgen. Middels een ingevulde vragenlijst en een daaropvolgend gesprek vertél jij het geboorteverhaal, soms aangemoedigd door vragen van mijn kant. Al pratende komen er vaak nog zaken naar boven die vergeten zijn, of waarvan je dacht dat ze niet van belang zouden zijn. Bijvoorbeeld een gesprek met een vriendin waarin zij jou vertelt dat haar vader ernstig ziek is en niet lang meer te leven heeft. Je bent met haar opgegroeid en het nieuws komt echt bij je binnen en je verwerkt dat op jouw manier. De reactie van jou op het nieuws kan al van impact zijn op jouw kindje dat in de buik zit.

De antwoorden op de vragen én het gesprek dat we samen hebben, vormen de basis voor een verhelderend verslag. Een verslag waarin jij jezelf zal herkennen en waarin je ook zeker je kind herkent. Vaak hoor ik dat dit het startpunt is van elkaar beter begrijpen, nader tot elkaar komen en  meer begrip over en weer.
Je kind blijft hetzelfde maar de manier waarop jij kijkt naar haar gedrag en haar emoties zal voor ALTIJD anders zijn.

Nu voor €147,- in plaats van voor €247,-

Voel je welkom contact met me op te nemen door me te bellen of te mailen. 06- 20545442 of in**@co***************.nl

De actie is geldig in de maanden november en december van dit jaar.

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *