Jammer joh…

door | sep 6, 2020 | Blog | 0 Reacties

De vakantie in het zuiden lijkt al weer weken geleden afgelopen te zijn. De kinderen zijn al twee weken naar school geweest. Misschien was het voor sommigen wel overleven?

Hier bij ons was het van alles wat. Ze begon heel vrolijk en blij aan de eerste schooldag, kwam nog vrolijker en blijer úit school. Naar de eerste dagen school was haar lontje kort, ze is moe, heeft heel veel te verwerken. Voor het eerst naar de BSO dit jaar. Allemaal bekende en nieuwe indrukken. Ze staat ‘aan’. Wil ’s avonds niet gaan slapen, want “ik ben toch niet moe, ik wil spelen”. Gevolg een nacht van huilen, kletsen, nog meer kletsen, mama wakker houden.

Volgende dag start dochterlief de dag vrolijk, maar naarmate de dag vordert zie ik het lontje opbranden. Ik weet dit keer als moeder er goed mee om te gaan. We hebben de eerste twee weken gehad en overleefd. (Gisteren realiseerde ik me: Het is weer weken van op tijd op staan, (soms) jakkeren en jagen in de ochtend. Waar ik toch echt een ochtendmens ben, vind ik de dag rustig opstarten vele malen prettiger dan “Hup! Schiet eens op! Eet eens door!” Herken je dat?)

Heeft je kind ook moeite met het verwerken van de (eerste) indrukken van en op school? Zie je het lontje bij je kind na deze eerste weken al opbranden? Trek aan de bel! Samen gaan we kijken wat voor jullie het beste werkt. Wat kunnen we doen om de sfeer in huis weer leuk en gezellig te maken? Verlang je ook naar rust en ontspanning? Voor jezelf, voor je kind, in huis?

De maand september heb ik wekelijks de ruimte voor 1 gratis kennismakingssessie. Voel je aan alles dat dit is wat je moet doen? Neem contact met me op en we spreken wat af!

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *