confetti coaching

Laat het confetti regenen

Femke, 32 jaar

“Ik zal die dag nooit vergeten! De dag dat mijn meisje op de wereld kwam. De bevalling wilde maar niet op gang komen. Strippen had niet geholpen. Ik moest naar het ziekenhuis om ingeleid te worden om te bevallen.
Na een lange en pittige weeënreeks, waarbij de ontsluiting maar niet wilde vlotten, werd er ingegrepen. Voor ik het wist lag ik op de OK en werd mijn meisje gehaald. Dit laatste ging zo snel dat ik ‘ineens’ mama was. We hadden beiden niet naar onze ontmoeting toe kunnen werken. Dit was niet de start zoals ik het mij voorgesteld had en gewenst had.”

Na een roerige tijd in het ziekenhuis kom je thuis en merk je dat niets meer hetzelfde is.

$

Je bent moeder

$

Je hebt een kind

Je bent boos

Je bent verdrietig

Je voelt je leeg

Je lijf voelt als niet van jou

Je twijfelt of je wel een goede moeder bent

“Geef het tijd. Het komt wel goed. Alles is nieuw”,  zijn niet de woorden die je horen wilt. Je wilt je dochter geven wat ze nodig heeft, je weet alleen niet wat dat is. Je blijft zoeken. Eén ding is zeker: Je wilt dat ze zich veilig voelt, zich thuis voelt, zich op haar gemak voelt. Zich verbonden voelt met jou, haar mama!

Ik kan je helpen om je gevoel van eigenwaarde weer terug te krijgen, (zelf-)vertrouwen te krijgen, wetende dat je het goed doet. Altijd.

 

Wanneer je besluit om met mij te gaan werken, volg ik jou een stukje op jouw levenspad.

We starten met een intake gesprek. In dit gesprek stel ik je een aantal vragen, zodat ik je beter leer kennen. Hoe ziet jouw gezin eruit? Wat zijn je hobby’s? Waar heb je een hekel aan? En alles daar tussen in.

In de tweede sessie gaan we kijken wat er allemaal gebeurt is tijdens de zwangerschap, hoe de geboorte van je kind verlopen is en hoe de (eerste) tijd erna gegaan is. Door dit heel concreet te maken, kun je stappen zetten om de verbinding met je kind te herstellen. Dit vormt de basis en het uitgangspunt van jouw weg.
De stappen die je zet bestaan uit creatieve (thuis-) opdrachten, energetische behandelingen en/ of werken met kleur. Wat is de betekenis van kleur? Wat voor invloed heeft kleur op jou en/of je kind?

De derde, vierde en vijfde sessie bouw je verder aan de verbinding met je kind. Ik ben ook benieuwd naar de energie tussen jou en jouw kind. Jouw kind is dan ook meer dan welkom om samen met haar mama een sessie bij te wonen in mijn praktijk. Natuurlijk is dit in overleg.
Heb je een jonger kind dan zullen jullie verschillende spelletjes spelen, kijk ik hoe de samenwerking tussen jullie is en hoe jullie op elkaar reageren. Misschien speel ik zelfs wel een spelletje mee.
Is je kind wat ouder dan gaan jullie bijvoorbeeld op zoek naar elkaars kwaliteiten. Dit leidt vaak tot verrassende inzichten en zullen helpend zijn in jullie proces.

We sluiten af met een evaluatie in de zesde sessie. Wat heb je geleerd? Is het traject geweest wat je ervan verwacht had? Wat kun je blijvend gebruiken/ inzetten? Waar kun je altijd op terugvallen?

Alle sessies hebben als doel de verbinding herstellen tussen jou en je kind. Aangezien energetische behandelingen vaak nog langer nawerken, spreken we iedere 2-3 weken af. Je bent welkom bij mij in Oosterhout (Noord- Brabant)

Wat ik ontzettend belangrijk vind is dat er een ‘klik’ is. Wij beiden moeten ons prettig voelen om ons voor de volle 100% in te kunnen zetten.
Na dit traject voel je je weer vol energie, is je boosheid verdwenen, weet je waar het gedrag van je kind vandaan komt, en ben je weer in verbinding met je kind.

Even alles op een rijtje.

Hoe kán er een traject uitzien?

$

Klikgesprek: 30 minuten gratis

$

Sessie 1: Jouw verhaal 1,5 uur

Sessie 2: Jouw verhaal (deel 2) 1,5 uur

Sessie 3: Bouwen aan verbinding 1 uur

Sessie 4: Bouwen aan verbinding 1 uur

Sessie 5: Bouwen aan verbinding 1 uur

Sessie 6: Evaluatie

Voel je aan alles dat je met mij het hele traject wilt doorlopen, kost dit traject €497,- Dit is inclusief 21% BTW.

Verlang jij naar die band met je kind en wil je ervaren wat mogelijk is? Wacht dan niet langer. Neem contact met me op, dat is de moeilijkste stap die zet. De volgende stappen zetten we samen. We gaan zorgen dat jij weer gaat strooien met confetti!