Mijn toverhanden deden hun werk

door | okt 4, 2019 | Blog | 0 Reacties

Twee weken geleden…
Het begon met een app-gesprek met een mede Energetisch Kindercoach. Het ging eerst over koetjes en kalfjes en daarna kwam de aap uit de mouw. Mijn collega had ‘oranje’ nodig. Ze voelde dat ze stagneerde in haar ontwikkeling, had moeite met naar buiten treden en ze zei gewoon dat ze ‘oranje’ nodig had. Dus ik nodigde haar uit om langs te komen en te kijken of ze daadwerkelijk oranje nodig had…

Twee weken later…
Ze staat bij mij voor de deur. Fijn elkaar na al die tijd weer te zien. Het gesprek verloopt vloeiend. Ideetjes worden uitgewisseld. Hoe doe jij dat? En hoe doe jij dat? En dan komen we tot de kern.
Je kwam voor oranje toch? Ja. Nou dan gaan we kijken of dat daadwerkelijk zo is. Ik geef haar een kaart met een rood vlak waar ze zich op mag concentreren. De rode kaart wordt tussen de andere kaarten gevoegd en met de witte kant naar boven op een rij gelegd. Blind mag ze een kaart kiezen. Wat kiest ze? ORANJE. Dus wij aan de slag met oranje. Gedurende deze behandeling voelde ze dat haar miltchakra, oranje kleur, in gang werd gezet. Dit ging gepaard met emoties. Dat is prima. Alles is goed. We hebben dit chakra weer even goed aangevuld. Ik voelde dat de energie zijn werk deed. Mijn toverhanden werden warm, met name 1 hand, die werd echt héél warm.

Ik sta continu in contact met degene die ik behandel. Hoe voel je je? Ben je nog oké? Het is belangrijk je cliënt te volgen.
Intuïtief voelde ik dat ik haar zonnevlecht ook moest behandelen. Ze was akkoord. Ook haar zonnevlecht had de nodige energie nodig.
Later hebben mijn toverhanden nog wat andere behandelingen gedaan. Ze voelde zich goed. Was blij dat ze gekomen was.
De middag hebben we afgesloten met een lach en een rustig gevoel. Zij is weer gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ik gun haar die ruimte en ontwikkeling en weet dat het goed komt.

Voor mezelf ben ik wederom ervan overtuigd dat dit is wat ik wil! In korte tijd is mij verschillende malen verteld dat ik veel kracht in mijn handen heb. En met die energie die daar in zit wil ik graag anderen helpen.
Kinderen van 3-5 die in deze maatschappij zoveel voor hun kiezen krijgen op deze jonge leeftijd, en natuurlijk ook hun ouders. Waar men zegt: “Als mijn kind het goed heeft, heb ik het ook goed”, is het dus heel belangrijk ook voor jezelf, als ouder, je goed te voelen. Wil jij je weer goed voelen? En zo ook je kind zich weer goed laten voelen, neem dan contact met me op. Voel je welkom.

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *