Mooie morgen!

door | dec 29, 2019 | Blog | 0 Reacties

Mooie morgen! Mooi is deze morgen zeker. Ik stap de deur uit, zie de bevroren autoruiten en voel de vrieskou op mijn gezicht. Wat heb ik dit gemist!
Met dochterlief uit logeren en vriendlief nog slapend, maak ik van dit momentje gebruik. En ga wandelen. Iets wat ik tot een aantal jaar geleden bijna wekelijks deed. Wat heb ik het geluid van de vogeltjes die vrolijk kwetteren gemist. De een heeft nog een mooier geluid dan de ander. Ieder zingt zijn eigen lied. En dat is niet alleen bij vogeltjes zo, ook wij als mensen zingen ieder ons eigen lied, bewandelen ons eigen pad.

Afgelopen jaar ben ik me nog meer bewust geworden van mijn eigen pad. Ben ik me meer bewust geworden van wat ik wil en wat ik wil bereiken. Ontmoet daardoor ook de mensen die mij een handje helpen op welk vlak ook. Professioneel, persoonlijk. Ik ben in beweging.
En dat laatste woordje ‘beweging’ is iets wat ik nodig heb. Enkel door beweging kom ik vooruit.
Laat die vrieskou maar komen! Ik beweeg me er stilletjes doorheen op weg naar die cappuccino  Ondertussen in mijn hoofd plannen makend voor 2020!

Voel je dat je kind of jijzelf ook in beweging wil komen, neem contact met mij op. Het jaar 2020 heeft 366 dagen dus er is zeker en vast een moment waarop we elkaar kunnen ontmoeten. 

Fijne jaarwisseling en een mooi 2020!

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *