Puin ruimen

door | okt 24, 2019 | Blog | 0 Reacties

Ken je dat? Je huis raakt voller en voller met spullen. Allerlei spullen: speelgoed van de kinderen, boeken en tijdschriften (soms is het gewoon lekkerder met een boek op de bank en een kop thee ipv met de tablet), schoenen en kleding. Vooral veel kleding, bij mij dan.

De kasten raken voller. Het begint met nette stapeltjes… Naarmate de weken vorderen veranderen die stapeltjes in hoopjes en niet veel later is het een grote hoop!
Sta ik voor de kast en denk ik: Jeanine, houd het nu netjes, dat is veel makkelijker en overzichtelijker. Helaas… het wordt een grote puinhoop.

Zonder dat ik het meteen merk, raakt mijn hoofd langzaamaan vol. Dat gaat op zich prima. Tot ik op een punt kom en denk: Nú is het klaar! En dat was vandaag.

Ik loop al langer met het idee om mijn kleren en schoenen uit te zoeken en op te ruimen, het ontbrak me echter aan moed en zin. Gelukkig was daar de kledingactie bij dochterlief op school.
Vandaag kun je op verschillende tijdstippen kleding, handdoeken, gordijnen, schoenen enz inleveren. Mooi!

De zakken die vriendlief laatst gevuld had met zijn kleren zijn al weggebracht. Nu staan er nog 5 zakken te wachten met diezelfde bestemming: school.
Wat een ruimte geeft dat. Als eerste in mijn kast natuurlijk, maar nog belangrijker ook in mijn hoofd!

Puin ruimen geeft rust en ruimte in mijn hoofd. Ik ga gewoon nog een stapje verder en ga puin ruimen in de studeerkamer!!! Voor misschien wel een volledig leeg hoofd?

Je kan niet alleen puin ruimen door spullen weg te doen, maar je kan ook puin ruimen op energetisch niveau. Door eventuele blokkades weg te nemen, krijgt je lichaam en geest weer de ruimte om zich vrij te bewegen. Puin ruimen op wat voor manier ook geeft lucht en ruimte. Wil je het puin ruimen op energetisch niveau ervaren? Neem dan contact met mij op. Het voelt voor velen als een bevrijding.

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *