Weekend!!!

door | okt 9, 2020 | Blog | 0 Reacties

Vrijdagavond, het begin van het weekend. Thuiskomen van het werk en enthousiast begroet worden door dochterlief is een van de hoogtepunten van de dag. Ze laat alles letterlijk uit haar handen vallen en trekt een sprintje! Zo ook vanavond.

Wetende dat we met 3en een weekend vrij zijn geeft mij veel rust. Gewoon even niets. Nou ja… op de huishoudelijke klusjes en de wekelijkse boodschappen na dan. Gelukkig blijft er volop tijd over voor elkaar. En niet alleen voor elkaar. Ook voor mijzelf. Ik word er steeds beter in om momenten voor mezelf te pakken. Merk dat ik die echt nodig heb. Laatst heb ik het boek Himalaya gelezen. Een inspirerend boek over de reis naar binnen. Mediteren.
Waar ik altijd dacht dat ik van de geleide meditaties was, ben ik er achter gekomen dat mediteren in stilte ook heel fijn is. Het is oefenen dat wel. Toch voel ik dat dit wel wat voor mij kan zijn. Dus dat word de afsluiter van de dag: een minuut of 20 op mijn spijkermatje voor het slapen gaan en dan mediteren.

Morgenvroeg rustig opstaan, zonder wekker en kijken wat de dag ons gaat brengen. Wat we gaan doen. Hoe breng jij het liefst je weekend door?

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *