*WINACTIE* Carnaval!!!

door | feb 22, 2020 | Blog | 0 Reacties

Daar zit ik thuis, lekker met een kop thee erbij. Wat een rust! Ik kan daar zo van genieten!

In de stad zijn de geluiden wel anders. Uit iedere kroeg klinkt een andere carnavalskraker! Joligheid alom, drank vloeit rijkelijk. Alleen maar verkleedde mensen. De een nog gekker dan de ander! “Polonaise Hollandaise, van hier tot Oeteldonk…!”
En al wil ik het niet, sommige liedjes kan ik gewoon grotendeels meezingen. “Zak ‘ns effe deur…”

Carnaval: Er zijn mensen die het helemaal geweldig  vinden en 4 dagen gaan, mensen die het wel gezellig vinden zo voor 1-2 dagen, of mensen die er niets om geven.

Zo iemand ben ik. Het kan best gezellig zijn hoor, maar ik ga liever niet op in de grote mensenmassa. Ben jij nu ook zo iemand? Wil je wel de energie voelen, maar niet carnavallen? Doe mee met deze actie en beantwoord de volgende vraag:

‘Wat kan ik met mijn toverhanden?’

Het antwoord is te vinden op www.confetti-coaching.nl Laat via het contactformulier op de site je antwoord achter* en maak kans op een energetische behandeling!

Tijdens deze energetische behandeling gaan we samen aan de slag. Wat we precies doen tijdens die sessie is nu nog niet bekend. Ik coach namelijk intuïtief. Wel zul je na de sessie meer rust, meer verbinding en meer vertrouwen ervaren.

De actie loopt tot en met dinsdagavond 3 maart 23.59 uur. Uit de inzendingen haal ik 1 winnaar. Na bekendmaking neem ik contact op met de winnaar.
Voor de overige deelnemers aan deze actie heb ik dan nog een verrassing. Houd je mailbox dus in de gaten!

De energetische behandeling vindt plaats in Oosterhout nb.* Wil je in de toekomst op de hoogte gehouden worden van wat er bij Confetti Coaching gebeurt? Geef dit dan aan bij het invullen van het antwoord op het contactformulier. Als je geen prijs stelt op toekomstige mailtjes van Confetti Coaching hoef je niets te doen, de gegevens zullen na het bekendmaken van de winnaar verwijderd worden.

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *