Gezicht

door | sep 17, 2020 | Blog | 0 Reacties

Iedereen heeft een gezicht. Ogen, neus, mond, oren, haren. En dat alles maakt hoe je eruit ziet. Soms zie je er wat beter uit dan de andere dag. Heb je minder wallen onder je ogen. Een pukkel meer of minder. Zit je haar juist super goed of krijg je het gewenste kapsel met geen mogelijkheid voor elkaar.

Maar toch met alles wat je hebt, ben jij (gewoon) jij! Het is wat je uitstraalt, hoe je je van binnen voelt en dat naar buiten komt. Soms kan dat ook tegenstrijdig zijn. Hoe kan het dat je je helemaal lekker in je vel voelt zitten, je je prima voelt, maar als je je haar leuk op wilt steken dat niet gaat? Slaat je goede gevoel dan om? In de basis ben en blijf je wie je bent. Jij bent jij!

Dit visitekaartje is ook een gezicht. Het gezicht van mijn kindercoachpraktijk. En dit gezicht maakt mij blij. Iedere keer opnieuw. Iedere keer als ik er naar kijk, maakt mijn hart een sprongetje, verschijnt er een lach op mijn gezicht. Dat is wat ik wil uitdragen bij een ieder die bij mij in de praktijk komt. Met mijn gezicht een kind en ouder(s) blij maken.

Soms is hard werken noodzakelijk om die lach op het gezicht te doen laten verschijnen. Maar samen gaan we daarvoor! Het gezicht is hetgeen de mensen het eerste zien. Dat is wie je bent. Of het nu om het echte gezicht gaat of om het gezicht van het bedrijf.

Jij bent (gewoon) jij! Ik ben (gewoon) ik!

LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *